Nove Robotove investicije u Bihaću: Posao u šoping centru dobit će 100 osoba

Bez autora
Jul 26 2011

Načelnik općine Bihać Albin Muslić jučer je posjetio gradilište budućeg poslovno-stambenog kompleksa kompanije Robot, koji će se nalaziti u blizni autobuske stanice u ovom gradu. Bihaćki poslovno-prodajni centar Robot koštat će oko 20 miliona KM, a bit će građen u dvije faze. U prvoj fazi bit će izgrađen šoping centar u kojem će se nalaziti 40.000 artikala i u kojem će posao dobiti 100 osoba. Završetak gradnje i početak rada centra planiran je za mart 2012. godine. Osim toga, Robot u Bihaću planira i izgradnju fabrike stiropora u vrijednosti od osam miliona KM, proizvodni pogon brizgane plastike vrijednosti sedam miliona maraka, a investirat će i u novi proizvodni program preduzeća Bira.

Nove Robotove investicije u Bihaću: Posao u šoping centru dobit će 100 osobaNačelnik općine Bihać Albin Muslić jučer je posjetio gradilište budućeg poslovno-stambenog kompleksa kompanije Robot, koji će se nalaziti u blizni autobuske stanice u ovom gradu.

U razgovoru sa Sajmom Hodžić, direktoricom Grupacije Robot, načelnik Muslić dobio je iscrpne podatke o građevinskim radovima, budućim aktivnostima i vrijednosti investicije.

Bihaćki poslovno-prodajni centar Robot koštat će oko 20 miliona KM, a bit će građen u dvije faze. U prvoj fazi bit će izgrađen šoping centar u kojem će se nalaziti 40.000 artikala i u kojem će posao dobiti 100 osoba. Završetak gradnje i početak rada centra planiran je za mart 2012. godine.

Osim toga, Robot u Bihaću planira i izgradnju fabrike stiropora u vrijednosti od osam miliona KM, proizvodni pogon brizgane plastike vrijednosti sedam miliona maraka, a investirat će i u novi proizvodni program preduzeća Bira.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik